Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tiden går fort med barnbarn

Nu är mitt lilla charmtroll
snart fyra år hon blir sötare
och sötare som socker man
skulle kunna äta upp henne

Vad tiden går fort nyss var du
en liten baby men nu vet du
vad du vill är inne i en trotts
så nu vet din mor hur det är

Vad jag älskar dig mitt lilla
charmtroll momors lilla ängel
som börjar bli stor längtar
efter dig




Fri vers av Ann-christin
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 11:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja tiden går fort, dom växer fort
dom små liven, så bra skrivet
känner igen mig i dina rader
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin