Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man har varit med om en nära döden upplevelse

som jag har, så börjar man automatiskt värdesätta livet på ett helt annat sätt
och blir mer rädd och mån
om det som man nu bara har
Familjen och vänner och saker och ting
Och när man då bara märker att andra människor inte är lika måna och rädda
om de sina
och om saker och ting,
som man själv nu bara har blivit, så blir man faktiskt lite förvånad
Lite förvånad, då man lätt tänker, att man bara måste ha fått ett högre medvetande
För de som inte är rädda och måna om det som de nu bara har
förstår visst inte hur snabbt det bara kan gå
att förlora allting
Både tråkigt och lite synd, tycker jag

Om man har varit med om en nära döden upplevelse…

Ken Cassel
5/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 15:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-05-05

  Ninananonia VIP
Kloka ord!
Tycker mycket om denna text!

:)
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel