Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här gången



Trodde det skulle bli annorlunda

den här gången


Hålla mig på banan inte halka av

(vara iskall)

Visste att det var kört

när du kom ner glidande nerför trapporna

Du kommer bli trubbel


En skön känsla som blir till ångest längst in i hjärtat


Undrar, men innerst inne vet jag

Jag kommer inte ta mig levande ur det här


(har jag trillat dit)?




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean