Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPLITTING

det vackra i din saknad
kastar lögner tills jag kräks

det ljuva i din stämma
sparkar minnen tills de dör

det vita i dina tankar
spottar galla på min själ

och det beska i din blick
älskar lugnet vi aldrig fick.




Fri vers av Daybreaker
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-12-24 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker