Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppstudsiga dumheter




1

kärleksparet
förgiftade sig
i kyrkan

prästen tömde kalken
i empati

2

han dog
av sig själv

3

dagarna blir färre
ju fler man samlar

4

du målar mig
utan händer

jag håller i dem




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 20:01



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
blir pigg av detta.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP