Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtidstal från Oviken

Va je skull säje nu
dä minns je int
men om je ha mintes
da skulle de ha bete.




Fri vers av stenhur VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-05 21:41



Bookmark and Share


  walborg
Vilken tunghäfta!!! Oj oj - vad skulle inte ha kunnat komma ur munnen om han hade kommit på orden ...
Underbar text om så starka känslor att de tar kål på tankeförmågan!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP