Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där som ändrar allt

hon letar efter de där magiska orden,
säga det där som ändrar på allt

försöka få honom att inte längre mena,
allt det där han sa,
men det gjorde han ju,
han menade allt

snälla, bli min,
bli min igen




Fri vers av lonelynights
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights