Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta



Det värsta är inte att du inte hör av dej









Det är inte heller att du inte förstår de sår

Du skapar, när du inte hör av dej









Det värsta är att du förstår hur det går

HUR det känns

Hur det river i ens själ

När du så sår de tvivel som din uteblivna

Kontakt ger









Och ändå fortsätter





Och påstår dej ändå att älska







Man kan undra hur ditt hat skulle vara…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 18:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Väl förmedlad smärta. Gillar denna text!
Ett litet förslag bara: Dra ihop texten något, kortare avstånd mellan raderna. Det tror jag skulle ge texten en fin inramning.
Annars som sagt bra skrivet! :)
2012-06-07

  anits VIP
Berörande skrivet, mycket sorg läser jag
i dina
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO