Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergen

Vill du veta
om bergen lever
så res till en plats
där du kan känna
att dom gör det

Om dom talar till dig
så lyssna
men du behöver inte
berätta vad dom sa

för det finns ändå
inga ord




Fri vers av stenhur VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-06 08:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Behövs inga ord från bergen - inte efter att ha läst din fina dikt, för nu vet jag ju. Tack!
2011-05-06

    ej medlem längre
Bergen har ett säreget språk, vi kan förstå men inte återge . . .
Tack att du visar på det!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP