Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅ kan man känna, ibland.... var tog den vägen?


Minns du inte när du ringde varje kväll


Minns du inte när du ringde varje kväll
Sa att du älskade mej varje gång
Varje gång innan du lade på luren så sa du
Älskar dej…..

Vad hände?
Var tog din kärlek vägen?
Dog den bara?
Domnade den av likt en öppen
Läskedryck?

Kopplade du bara av kärleken till mej?
Som när man kopplar av en släpvagn?
Står din kärlek på stödhjul nu med endast bromsen ilagd?
Väntande på att nån ska lossa den?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-05-12 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO