Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste vara sann

Jag är unik
du är speciell
så enkel
men ändå är du en gåta
När orden inte längre finns
ger du ändå svar
när jag inte ber om dem.
Jag har aldrig bett om mirakel
bara att du är sann.




Fri vers av Lindsy
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy