Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och det tog tid att läka


Hon tog mig...






Hon tog inte emot mig

utnyttjade bara det fysiska

så mina kärleksvingar bröts itu

och haltande smög jag sedan iväg

som en prostituerad

med hjärtat och underlivets skam

natten var tung och ensam







Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 13:40



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
En svår känsla
2011-05-10

  Stjärnöga
Så känsligt och
vackert skrivet..

De kärleksvingarna
har jag också
tappat..
Men det växer
ut nya igen..
2011-05-08

  Gunnar Hilén VIP
jojomensan...jämlikheten låter höra av sig...
2011-05-06

  LassO
vissa är såna
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin