Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/5-2011. På ett tåg.


Drömlikt

Det drömlika tillståndet
mellan total vakenhet
och djupaste omedvetenhet
en avslappning
Möjligheternas väsen
det kan hända nu

Hand i hand
i solnedgångens
rosaröda sken bildar
skuggor av oss
sanden under fötterna
himlen ovanför

Vi pratar 
skämtar sjunger
den tända brasan
elden gör skugglågor
i våra ansikten
vi andas in värmen
från elden
från oss

Det drömlika väsendet
Verkligheten utanför?





Fri vers av filosofian
Läst 645 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-06 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna....;))
2011-05-09

  Prins Hatt Under Orden
Jag gillade verkligen denna! Tack!
2011-05-08

    ADI Nehlin
underbart vackert..tyckte om
2011-05-07

  M M Mannheim VIP
Åter igen lysande poesi! "skuggor av oss
sanden under fötterna
himlen ovanför" Wow! Vilken ordkomposition!
2011-05-07

    ej medlem längre
Gläds med dig(ER) .Dtta tillstånd är ju er verklighet just nu,vad verkligheten annars är så är det ju krig stress rasism förvirrade individer,inte mycket att hurra för.Lev i det som gör dig glad det är det som gäller vännen.
2011-05-06

  Ninananonia VIP
:) Vackert tillstånd! :)
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian