Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är jag så ojämn !



jag gick in i en bokaffär
tänkte på mina egna
bokstäver

jag blir aldrig poet

jag har för stora behov
av att bli älskad
för allt
jag gör

och jag skriver
så mycket skit

jag går fram till bokhandlarn
slår honom på käften

tack sa han
det var tamejfan det finaste
någon någonsin har gjort

jag betalade
fast jag inget köpt

"är du i uppbrott
på nåt sätt" ropade han
efter mig

gick tillbaka till honom
kysste









Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara älskar dina alster! :-)
2011-05-08

  Kjell A. H Lundin
Den här Gunnar, ger jag tummen upp och för att det är poeten Gunnar som talar!
Ibland behöver man stanna upp mitt i steget och fundera, och därefter välja var foten skall sättas ner.
Emellanåt sköter sig vandringen av sig själv.
Gillar dig Gunnar!

Vännen
Kjell
2011-05-07

  Sonja Sidorow Lapington
den önskan vi aldrig vill erkänna skriver du om!
2011-05-06

    Max Poisé
Du är poet!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP