Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008 skrev jag dikten Manen jag ska gifta mig med- är det du? Här är uppföljaren.


Mannen jag ska gifta mig med - Det är du!

Jag kan fortfarande inte hyvla ost
Vill du hyvla min ost, idag, i morgon, för evigt?

Jag har fortfarande Sveriges tråkigaste efternamn
Ditt efternamn är annorlunda

Jag har kvar mitt helgalna fotbollsintresse
Du är ingen fotbollshuligan, men kärleken till laget i mitt hjärta har du

Jag har hittat mannen jag ska gifta mig med, inte i morgon men när tiden är mogen
Att han har allt det jag skrev om 2008 är bara en bonus
Det viktiga är ändå kärleken
Jag älskar




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-06 23:23



Bookmark and Share


  Filosofen2
Underbar text om hur kärlek kan ge leendet ett ansikte.

"Jag kan inte hyvla ost," var en replik jag gillar skarpt:)..
2011-06-01

    Tea Alex
Underbart med kärlek. :)
Får jag ge dig ett stavningstips? Eller känns det fel?
Önskar dig en fin dag!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel