Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kapitel i min livsbok


Ett kapitel i min livsbok är sagt
Tillryggalagt
Om än ej tillrätta
Men man kan sätta texten nu
Och föräxten, du
Som råkar va med
Stolt eller inte alls

NU vänder jag blad
Ny musik, slut på all vals
De nya tonerna sej sätter
Och jag med, den nya bokens sidor sprätter
Som på gammeldags vis
Med gamla böcker som ska sprättas
Göres bäst när man sej sättas
Ner med i drink i paradis
När solskenet bränt bort
Allt förstörande dis




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO