Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en tjej och en kille som träffades



och de vart tillsammans och var tillsammans, flera år. Men så hände sej att tjejen började syssla med lite andra saker, fick nya vyer och nya vänner. Gjorde sej oåtkomlig åt sin kille men då de bodde på olika orter så lät han det hela fortgå, för han hade tilliten och förtroendet.

Men de nya sakerna tog alltmer tid och det räckte inte med det, allt oftare så svarade hon inte på tele, allt oftare dök det upp, nya vänner. När han pratade med en av hennes grannar så fanns han inte, hon hade sagt att hon var ”singel”. Hon hade ingen kille men hon förklarade bort, det med som t ex , ”de fattar inte” eller nåt annat.

Så slutade sagan om den tjejen och den killen, ja i alla fall deras vänskap, han uppskattade inte att bli försvunnen ur hennes liv på det sättet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-24 00:18



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Det fattar väl vem som helst ... ingen tycker om att inte finnas
*KRAM*
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO