Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara på 491 plats


Att vara
Eller inte vara
Är sen förr, den stora frågan

Att vara på 491 plats
Eller inte vara
Är en liten fråga

Kanske inte ens en fråga alls
DÅ skiter man i det
Helt enkelt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-05-07 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO