Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gran

Jag fällde några små träd
på min tomt
med en grön såg

Det hörs på klangen
när man sågar
att virket i en gran
är detsamma som
i locket på min fiol

Men det är ju inte alla
här i världen
som får ägna sitt liv
åt att sjunga




Fri vers av stenhur VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-07 10:15



Bookmark and Share


  walborg
Vilken musikalisk lyhördhet!!!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP