Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är grönt



Det är grönt
Ute
Grönt och varmt och skönt
Man blir aldrig riktigt van vid sommaren
Solen och allt vackra


Inte förrän det är slut
Då längtar man snart nog igen
Efter densamma…
Under långa dunkla månader




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-05-08 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO