Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en liten Adolf på många ställen, detta är ett


Det heter naturligtvis nåt annat men kallas för


På bildningsnätet för folk
Kallat naturligtvis för:
FB nätet
Där finns en führer
Betald av staten som kultur
Eller kultür
Och fast han enväldig och dyr är

Styr där som han vill, förmätet
Så de som inte stryks har tur
Ja i alla fall inte stryks från
Att få skriva
För han tycker sej kunna sin enväld få driva
En sådan enfaldig filur

Men allt betalas av staten
Även de sjuka derivaten
Som Herr Führer har
Och demokratin mer är
Demon kratin stå i givakt
För det har Herr Führer på fnet sagt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-05-08 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO