Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engelsmän röstade nej



Engelsmän röstade nej
Till ett nytt röstsystem
Valsystem
Varför blir man inte förvånad
De skulle säkert rösta ja
Till att återinföra adelsprivilegier med
Verkar det som
Och gladeligen inrätta sig i leden
För att göra dagsverken
Om det ålades dem det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO