Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dog fick en tumör



Hon dog fick en tumör, hennes man var på otröstligt humör, och han, fortsatte sitt liv ändå naturligtvis. En dag satt vi och fikade tillsammans, det var år efter händelsen med hans fru men han grät, ändå när hon kom på tal. Och på mitt klumpiga sätt försökte jag säga, ”Ja men ni fick ju en massa år, tillsammans ändå”
”Nä sa han 25 år bara vi borde fått 25 år till”
Han fick inte 25 år till själv men orden bet sej fast, orden över hans kärlek…. Själv var jag inte ens 25 när han berättade det, och det verkade som en evighet nästan, dessa 25 omtalade år.

Men tiden går…. Timme efter timme, dagar, veckor, månader och år, obevekligt.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-07 17:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tankeväckande
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO