Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta rätt


För den som inte spelar golf

verkar möjligheterna

att hitta en partner

näst intill omöjliga.

Men jag föredrar

att vänta vid

poesins utposter.














Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-07 20:02



Bookmark and Share


  •AW•
golf är inte svaret på allt...jag vet ;-)
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans