som jag har längtat

att få tala

 

att få säga

allt jag känner..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som jag har längtat

att få tala

 

att få säga

allt jag känner..




Äntligen

 

 

Äntligen har jag talat

äntligen har jag sagt

äntligen har jag funnit ord

som länge lagt

på locket hos mig och dig.






Fri vers av Porslinsdockan
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-12-27 10:52



Bookmark and Share


  Fredric
tala är tiger, tiga är silver ... eller hur var det?
2005-12-27

  rebecca d VIP
hm..befielse...att tala viktigt, ord...
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan