Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej! Jag är kvar!


Pollenstollen

Har ni sett till skrivarstollen
Han som inget vet om pollen

Såg nåt grönt på damm
Klev, och bort han sam

Självklart saknade han kollen




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-08 11:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
((*Gött att du kom undan välbehållen
man vet ju aldri me sånt däringa pollen
nästa gång har du säkert kollen..eller hur skrivarstollen hehehe...
2011-05-10

  Anna*
*skratt* Japp, så kan det gå om man försöker gå på vattenburen pollen =0)
2011-05-08

    leelee
Mysko. :-)
2011-05-08

  Junitvillingen
Du Anders...ha bättre koll på pollen så behöver du inte ta paus från Poeter i fortsättningen;-))
2011-05-08

  Minkki VIP
F'låt! Anders ska det vara, inte Ann. Fingret slant (och förståndet;)
2011-05-08

  Minkki VIP
walborg:
är han tom i bollen saknar han väl kollen, tyngdlösa diktarstollen? tror jag att det handlar om?? Nyord i svenskan ;)
Själv associerade jag först till Holmenkollen...
Ann: En klurig text, skönt att få fundera ett tag!
2011-05-08

  walborg
Roliga rim och krockar med bilden, men jag förstår ändå inte riktigt ...
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki