Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.... skrev denna text utan att tänka..

kanske var det så att mitt i natten dansade min hjärna Jenka?




Tidens Dans

 

 

 

Livet rullar på i en fart

som är svår att uppfatta,

när man fyller kalenderna med

dagar.

 

När man hamnar i ett flöde,

så flödar tiden,

utan att vi tänker på det.

 

När vi befinner oss i

situationer

som

känns

obekväma

.....

 

...blir minuter

timmar...

 

TIDEN

dansar bakåt..

 

och man önskar att tiden

drog en VALS

eller

hoppade

 J E N K A.

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-08 13:10



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så vackert skrivet..

Tiden dansar
som den vill..
men den står
aldrig still..
även om vi
fastnar i
väven
ibland..
2011-05-17

  Sommarnattsljus
Känns igen, fast kanske inte dansandet:)
2011-05-10

  Lena Själsöga Keijser
du visar vad tid är

tack
2011-05-08

  mare VIP
Så sant...bra beskrivning..
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP