Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oroligt leende

Ett leende pà dessa läppar

omringat av fina rynkor

ett levande ansikte

men ändà, en sorg


Ett leende som berör

med tàrfyllda ögon

motsägande

men ändà, ett leende


Jag vet inte riktigt,

hur ska jag agera?

Ty leendet berör,

ett oroligt leende




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 526 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-08 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm