Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time

Things change. we mature, we think like adults. We grow old, we forget all the joy, all those childish moments, the moments of our lives filled with true, brutally pure and honest happiness.

Jag saknar gamla tider, gamla vänner. folk som betydde och fort. betyder. Tänk om avståndet hade varit lite kortare. om människor kunde vara lite mänskligare. jag saknar dig, du som fått mig att le så många gånger.




Fri vers av endurance
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-05-09 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance