Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'som livet borde vara.

hej.
jag är sååå stude
så det finns inte.
egentligen vill jag sätta mig
i solen och skriva en djup text.
kaffe till det hade heller inte varit
fel. & en bra låt. men nope. det ska
tvunget regna. och jag ska tvunget ha plugg.
klar med en uppsats nu iaf.
6 to go. shoot me or something. Jag har
börjat på religionen med. Borde plugga matte.
Vilket jag kommer sitta med sen. Yey.
Jag vill bli brun & funderar på att gå en runda sen.
livet är så komplicerat. & jag ska nog dra efter gymnasiet.
typsikt mig eller vad.




Fri vers av endurance
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance