Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my dear.

Du är som den vinrödaste rosen i det djupaste solskenet.
Vinden bär dig som ett löv, du är så vacker.
Det bubblar i hela mig av glädje
när jag försvinner i dina grönskiftande ögon.
Det är som när en moder vaggar sitt nyfödda barn till sömns,
tryggt och kärleksfullt.
Din förtrollning ligger över mig som ett täcke.
bara du och jag.
ett leende sprider sig över dina varma läppar.
Du tar min hand, och vi går tillsammans.




Fri vers av endurance
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-05-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance