Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ordlekar (: hoppas ni gillar den. Jag reflekterar kring en resa till usa jag gjorde i sommras.


Hoppet inom mig.

När jag tänker efter, så kan jag fort. känna hur vågorna slår emot.
Hur jag står med fötterna i det helt lagom kalla vattnet,
hur vattnet når strax upp till knäna på mig.
Hur fuktig och varm luften är.
Hur solen steker helt perfekt.
Hur jag vill ha sällskap.
Det vackra men
ensamma landskapet.
När jag tänker efter.
Saknad.
Lycka.
Kärlek.



& hopp.




Fri vers av endurance
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance