Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar.

Jag borde plugga. Jag borde hänkat på
mamma imorse och simmat.
Jag borde inte gjort som jag gjorde.
Jag borde längta efter min mattebok
men det gör jag inte. Jag borde inte känna
smaken i min mun, men jag gör det iaf.
Jag borde gått på min lektion, Jag borde
skriva mina arbeten. Jag borde vara nervös
för mitt matteprov. Solen borde skina, men
istället öser regnet ner. Jag borde längta efter
mitt liv bortom. Jag borde längta efter
sommaren. Men nej, Jag mår bara skit.




Fri vers av endurance
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance