Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tankar.


Welcome to my world.

Ibland vill jag bara sätta mig i ett hörn,
Och sakta med tiden bli osynlig.
Se hur allt går förbi,
Utan att någon ens lägga märke till att någon sitter där.
Någon med känslor, tankar, i behov av kärlek.
Någon, precis som du
Som är av kött och blod.
Någon som också behöver höra;
”Hur mår du?”
Och verkligen mena det dom säger.
Någon som också vill ha
fina minnen att komma ihåg istället
för dem suddiga som
man helst önskade att de inte existerade.
Någon som får lika mycket som den ger.
Någon som också vill höra;
”Jag älskar dig”.
Någon som håller ens hand,
när det är kallt
när ingen tittar åt ens håll
så tittar den.
Någon som kan säga;
”Jag finns här för dig.”
Och när man behöver dom,
Så finns dom precis där
Bredvid en.
Jag vill sitta där,
I min ensamhet.
Utan en själ,
utan någon
som bara
låtsas bry sig.
Utan all den falskheten och allt
Som bara är på låtsas.




Fri vers av endurance
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

endurance
endurance