Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon

Sitter på sängkanten
känner mig som en
stenstod en
akuakugubbe

och försöker förgäves
minnas livet på
min söderhavsö




Fri vers av stenhur VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-09 10:13



Bookmark and Share


  Anna*
*ler* Ja, precis så kan det kännas vissa mornar =0)
2011-05-09

  walborg
Litet fnissigt med bilden och associationerna - kul att läsa.
2011-05-09

    ej medlem längre
Träffande beskrivning av hur det kan kännas ibland! ;-)
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP