Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så träffar man, den som verkar vara "bara" för underbar, godis i mänsklig form


Basset in live



Rött hår svagt rödfärgat
En rosa dräkt
Med matchande skor och ett leende
Är som en godisbutik
För en älskare av gott

Som att se den engelska konfekten
Röra sej och vara verklig
Och som ler, mot mej
Leendet säger, ”kom och ta mej”
Och jag går, mot det ljuset
Öppnar försiktigt på påsen
Doftar in den, njutningsfullt…..

…mmmm Basset in live…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-05-09 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO