Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger man till en vän



Vad säger man till en vän
Som berättar att han ibland inte tar sin medicin
För att han inte vill leva

När man talat länge så lägger hans telefon av
Och det känns som att miltals bort
Kanske han gör allvar av sitt hot

Och jag kan inte göra nåt åt det
Kan inte få honom att inte göra det
Han måste få bestämma sej själv

Men timmarna efter var inge vidare
Ringde dan efter och han lät
Normal eller vad man ska kalla det



MEN de finns en tagg
en undran
En osäkerhet.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO