Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är rättslösa mot lagen


Lyssnade på en åklagare på TV
Som berättade om vissa brott
Och om vissa beteenden
Men skulle man anamma hennes åsikter
Och beteende samt snack
Om vårt rättssystem så finns de knappt
Vi är rättslösa mot lagen
Snacka om att vara föraktfull
Mot lagen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-09 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO