Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillrar en fälla

Läger ut ett fint bete i en öppen bur
Morgonen efter så går jag och bara kollar
Och vad glad jag blir
För i buren så märker jag att där, så sitter ju bara du!
Hi Hi

Gillrar en fälla!

( du vart väl inte arg nu? )

Ken Cassel
9/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel