Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektioner




Dina ögon

I dina ögon speglas den djupaste

sorgen

En känsla som 

lager för lager plockats bort

 

Kvar finns bara sorgen

den renaste kärleken

och tåren som reflekterar

minnen av den tid då dagen var 

ljus och skuggorna sov




Fri vers av Maiah VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 18:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande väl beskrivet
2011-08-04

  Rasehorn
mycket , mycket bra skrivet ! stark , väcker känslor : )
2011-05-18

    ej medlem längre
Blir så rörd..
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP