Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sociala medier

 

 

flytta in i den sociala mediavärlden

 

flytta fram din mänskliga position

 

blogga, twittra, facebooka

 

bli en löpsedel

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-09 20:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket väl ordat om nuets fabulösa märkligheter!!
skriver under på kommentaren under ävenså!mycket bra!!!
2011-05-10

  Jaseph
Vad hjälper det en människa om hon blir läst av alla
men tappar bort sig själv. Tänkvärt och bitskt!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP