Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Minns dig

När lugnet lägger sig 

runtomkring mig

och

tystnaden tätar

luften

minns jag dig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 21:31



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
fint!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP