Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att säga adjö

Verken du eller jag vågar erkänna sanningen.
Den som en gång var underbart kärlek,
Finns inte kvar.
Vi lever i minne av de glada stunderna.
Kanske för stolthet,
kanske förblindad av hopp till lycka som kommer aldrig att nå oss igen.
Bara en patetisk existens framför för att inge vill säga:
Vi hade fel
Vi har tagit fel beslut.
Ibland är för sent för att leva lycklig för resten av livet,
som sagor i böcker för ofta lurar oss tror på.
Skada som är gjort går inte att ta tillbaka
Kanske man kan förlåta, men kan aldrig glömma.
Dags att säga adjö.





Fri vers av Corazon espinado
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-09 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado