Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag våga igen …

Hur ska det gå till?

Bara tanken att försätta så få mig att må dålig.

Vill inte vara själv, men vågar inte släppa in någon annan.

Sakna så mycket dem känslor av att vara kär.

Att blir älskad och älskar tillbaka

men vill inte bli sårad igen.

Jag tror inte att jag kommer att klara det.

Inte en gång till.

Då få det vara slut på ett tag.

Ensamhet kommer att vara min vardag.

Tills jag våga igen …




Fri vers av Corazon espinado
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-08-10 13:34



Bookmark and Share


  EmelyB
jag vet hur det är jag har också svårt att släppa in folk, men en sak har jag lärt mig gör man det inte kommer man ångra sig sen.. fint beskrivet
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado