Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast du lever fortfarande

Måste vara något fel på mig
Om jag gråter när jag se lullaby videon av Nickelback
Eller det är bara för att jag känner det so väll.
Fast du lever fortfarande
Det är som du dög den dagen.
Min älskade sambo kom aldrig ut från förlossning rummet.
Bara ett tomt skal
Som har fyllt med ondska tankar under senaste år
Tills vi gick isär till slut.




Fri vers av Corazon espinado
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-09-12 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado