Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför hatar du mig så mycket?

Varför hatar du mig så mycket
när den ända sak som jag gjorde
var att älskar dig?
Allt känns så fel.
Varför försöker du sabba mitt liv?
Jag gav upp allt för dig:
Familj, vänner, jobb, pengar …
och vad få jag tillbaka för det?
Du försöker ta den ända sak som har kvar.
Vara son kärlek.
Varför spelar du så log
och försöker få mig ser ut som en dålig pappa?
Kanske för att det är den ända sett att straffa mig,
att såra mig igen.
Vad har jag gjort för att förtjänar det?
Du har bestämt för att försätta ditt liv utan mig.
Fine.
Gör det.
Men sabbar inte mitt.




Fri vers av Corazon espinado
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-01-29 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado