Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill leva igen

Förvirrad.

Vet inte längre vad ska göra.
Allt gå so fort,
alldeles för mycket saker runtomkring som distrahera mig
och tiden går.
Klockan tickar snabbt,
känner mig som kaninen i Alice ”I’m late, I’m late”
hinner inte med.
Fattar inte vad ska ta vägen ,
mina krafter tar slut bara att försöka fokusera på den viktigaste,
orka inte resten.
Prioritera blev en måste.
Vill inte det!
Vill leva igen :-(




Fri vers av Corazon espinado
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 12:14



Bookmark and Share


  Militsa
Det känns som att du söker mening i livet. För mig börjar meningen i "den inre resan".
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado