Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma

Jag tänker på dig och le.
Mitt hjärta fylls med glädje när du äntligen är oss mig.
Jag saknade so mycket.
Men nu du är här igen.
Jag vakna ibland och smyger in i ditt rum
Är det sant eller bara en dröm?
Du är där,
ligger i din säng och kramar din nalle.
Sov som en ängel din panna är avslappnad,
Din mun böjer sig ibland och visar ett litet leendet.
Inge dåliga drömmar i natt.
Inge tårar i dina ögon.
Du är med mig igen.
Jag älskar dig min lilla prinsessa.
Du är hemma nu.
Tack att du finns.




Fri vers (Fri form) av Corazon espinado
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-19 00:07



Bookmark and Share


  Piann VIP
En fin hyllning
till den som är
ditt hjärta närmast
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Corazon espinado
Corazon espinado