Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uff... :/




kapa

*
om du är en del
av min dikt så vet jag nu
vad du är värd
inte hur och inte när och inte varför
men vad
och det är lyx hos mig att veta vad
för nu vet jag vad jag saknar
när jag inte hinner
hitta dig och din mening
som att kapa en rad här
och bara
*




*
om du är en del
av min dikt
så vet jag nu
vad du är värd

inte hur och inte när och inte varför


men vad
och det är lyx hos mig
att veta vad


för nu vet jag vad jag saknar
när jag inte hinner hitta dig
och din mening


som att kapa en rad här

 


och bara

*




Fri vers av Pot Pourri
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 23:35



Bookmark and Share


  Anna*
Fantastiskt liten text som säger mer än volymer av annat! ♥ Applåderar
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri