Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på olika sätt är bättre än på bara ett.. ibland -  eftersträvar ändå i varje fall lite mindre koll och styrning... huu svårt :) 




blind

 

 


*

jag har sinnen på högvarv
ett kaos av livsmikrofoner
skruvade till max på mixern
förstärkta med livets högtalare 

 

blind boost i burken

 

men jag har inga svar på alla frågor 
du aldrig nånsin uttalar
inga frågor till alla svar 
du har färdiga alltid väntande

 

blind tilltro i tankens fria



men jag har ord om du vill lyssna
och jag har ord tysta 
om du inte vill höra dem
och ord långa om korta är för lite

 

blind tillgång till tron på vi

 

men jag har endast ett ord kvar
om det som var då


blind

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 00:45



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Jag tycker du skriver på ett väldigt mysigt sätt, dina känslor känns jobbiga, men jag tycker du verkar hantera dem på ett mysigt sätt.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri